KOOP JE ONROEREND GOED BIJ REMAX PROFESSIONALS

Onroerend goed in Elounda, Kreta

 

Het gezellige vakantie stadje Elounda kan ook de perfecte plek zijn om onroerend goed te kopen, hetzij voor gebruik van eigen huis, vakantiehuis of voor een investering.
Elounda kan voldoen aan alle behoefte van de koper van vandaag, met zijn mooie lokatie in de zon.
Deze iets meer upmarket lokatie is een populaire vakantie bestemming voor een groot deel van Noord-Europeanen, de goede weg vanaf Heraklion vliegveld en het helderblauwe water van de Mirambellou Bay, is populair met mensen die willen ontspannen in de zon, de recente roem van Spinalonga in Victoria Hislop's roman trekt ook nieuwe vakantiegangers.
De stad van Elounda hoewel grotendeels ontwikkeld om het tegemoet komen aan de behoeften van toeristen biedt ook een ideale plaats voor diegenen die voor een langere periode willen blijven, of misschien als een pensioen optie. Er zijn een goede selectie van winkels groot en klein, en met een breed assortiment van cafes, bars en restaurants, is dit ook een ideale plek voor investeringen, of op kleinere schaal van het bieden van unieke accommodatie voor speciale groepen, of als ontwikkelaar van luxe goederen voor investeringen. De omringende traditionele dorpen bieden ook kansen voor mensen met flair, dorpen zoals Fourni, inland maar met een prachtig uitzicht op de zee, of Plaka met haar kleine haven, zijn slechts 2 voorbeelden.
Met in het gebied zijn er een breed scala van ontwikkelingsmogelijkheden, met ruime steun van de lokale en nationale overheid, er is ook een gevestigde verzekerings en bank systeem dat is pro-actief op het gebied van vastgoedontwikkeling.
Elounda is goed gelegen, met toegang tot alle behoeften van het moderne leven met uitstekende ziekenhuizen en medische voorzieningen,in de nabije omgeving in Agios Nikolaos, of zelfs slechts een uur van het universitair ziekenhuis in Heraklion. Voor mensen met een gezin biedt het eiland Kreta goede openbare scholen in het gebied.
Voor de projectontwikkelaar groot of klein goede mogelijkheden bestaan nog steeds binnen dit populaire gebied.
 

 

Op RE/AL Professionals deel van Griekenland's grootste Estate Agency vindt u alle hulp die u nodig heeft voor alle voorzieningen van uw woning, geleverd op een professionele manier. Het kopen van onroerend goed via RE/AL Professionals in Kreta kan het antwoord zijn op uw dromen.

 

 

E LINKS

[boven] 

Nuttige Links:

 

Huizen te koop in Elounda, Kreta

*

Bouwgronden te koop in Elounda, Kreta

*

Huizen voor renovatie te koop Elounda, Kreta

*

Businesses te koop in Elounda, Kreta  

 

 

Investerings-mogelijkheden in Elounda, Kreta

*

Lokale makelaars Agent

*

Huur een huis of appartement in Elounda, Kreta  

*

Verkoop uw woning

 
Hit Counter freebanner2