Buy your property through RE/MAX Professionals in Makrigialos

  

 

                 Å kjøpe eiendom i Elounda, Kreta

Den fryd full ferie byen Elounda kan også være det perfekte sted å kjøpe eiendom enten til bruk som fritidsbolig, gamlehjem, eller til investeringer.
Med det er godt etablert plass i solen Elounda kan møte behovene til dagens eiendom kjøperen hva enn behovet.
Denne litt mer eksklusive ferie byen forblir en stadig populært reisemål for et stort antall nord europeere, de gode veiforbindelser fra Heraklion flyplass og det klare blå vannet til Mirambellou Bay, tiltrekker de som ønsker å slappe av i solen, den siste ryktet om Spinalonga i Victoria Hislop roman tiltrekker også nye feriegjester.
Byen Elounda selv i stor grad utviklet for å møte behovene til turister er også et ideelt sted for de som ønsker å bli litt lenger, eller kanskje som en pensjonisttilværelse alternativ. Det finnes et godt utvalg av butikker store og små, og med et bredt utvalg av kafeer, barer og restauranter, det gir også et ideelt sted for investering, enten på en liten skala tilbyr unik innkvartering for spesielle grupper, eller som en utvikler av luksuriøs eiendom for investering. De omkringliggende tradisjonelle landsbyene tilbyr også mulighet for de med stil, landsbyer som Fourni, i innlandet, men med flott utsikt til sjøen, eller Plaka med det er lille havnen, er bare to eksempler.
Med-i området er det et bredt spekter av utviklingsmuligheter, med god støtte fra lokale og nasjonale myndigheter, er det også en godt etablert forsikrings-og banksystemet som er proaktiv innen eiendomsutvikling.
Elounda er godt plassert med tilgang til alle behovene til en moderne livsstil med gode sykehus og medisinske fasiliteter, nærheten i Agios Nikolaos, eller faktisk bare en time fra Universitetssykehuset i Heraklion. For de med en familie på øya Kreta tilbyr gode offentlige skoler i området.
For utbygger store eller små gode muligheter fortsatt eksisterer innenfor dette populære etablerte området.
På RE/AL Professionals del av Hellas 'største Estate Agency kan du finne all den hjelpen du trenger tilgang til din bolig behov, levert på en profesjonell måte. Kjøp av eiendom gjennom RE/AL Professionals på Kreta kan være svaret på dine drømmer.


                                                                                                               
[Opp]

 

 

 

 

E LINKS

[opp]

Houses for SALE in Elounda, Crete

*

Building plots for SALE in Elounda, Crete

*

Houses for renovation for SALE Elounda, Crete

*

Businesses for SALE in Elounda, Crete

Investment opportunities  in Elounda, Crete

*

Local Real Estate Agent

*

Rent a house or apartment in Elounda, Crete

*

Sell your property

 
Hit Counter freebanner2