Αγόρασε ακίνητα μέσω RE/MAX Professionals

    

Ακίνητα στην Ελούντα, Κρήτη

 

Η Ελούντα ανήκει στο δημοτικό διαμέρισμα του Αγίου Νικολάου και βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από την πόλη. Θεωρείται από την περιοχή στην Κρήτη αλλά και στην Ελλάδα με τα δημοφιλέστερα και πιο πολυτελή ξενοδοχεία.

Μεγάλες προσωπικότητες και διασημότητες προτιμούν να αγοράσουν ακίνητα ή ακίνητο στην Ελούντα. Η Ελούντα είναι ένα κοσμοπολίτικο χωριό και έχει τουρίστες και επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Είναι από τα καλύτερα μέρη για επένδυση κυρίως για μεγάλα και ακριβά σπίτια. Η αγορά ακινήτων ανθίζει και προσφέρεται μια ποικιλία ακινήτων για πώληση: βίλα, μονοκατοικία, διαμέρισμα, οικόπεδα, αγροτεμάχια, επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, μεγάλες εκτάσεις και παλιά και μεταχειρισμένα σπίτια. 

 Στην Ελούντα μπορεί να βρει ο επισκέπτης πολλά μαγαζιά με χρυσαφικά, κοσμήματα, γούνες, καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια, και πολλά άλλα καταστήματα για ψώνια και για διασκέδαση. Κοντά στο λιμανάκι που φεύγουν καραβάκια για Σπιναλόγκα, υπάρχει ωραία παραλία για κολύμπι. Κοντά στην Ελούντα υπάρχουν όμορφες τοποθεσίες όπως αυτής της γραφική Πλάκας με θέα την Σπιναλόγκα και τα καταγάλανα νερά της θάλασσας. Από την Πλάκα υπάρχουν καραβάκια που σε ταξιδεύουν στο νησί της Σπιναλόγκας ενώ παράλληλα μπορεί κάποιος να απολαύσει τον καφέ και το φαγητό στις παραδοσιακές ταβέρνες της περιοχής. Γύρω από την Ελούντα υπάρχουν και άλλα χωριά όπως, Πίνες, Πάνω Ελούντα, Λουμάς, Κατσίκια, Φούρνοι, Λίμνες, Καστέλι, Βρουχάς, Σέλιες.

Η Ελούντα δεν είναι μακριά από τον Άγιο Νικόλαο. Προσφέρει τις πολυτέλειες μια μικρής πόλης. Πολλοί ξένοι και Έλληνες έχουν προτιμήσει να αγοράσουν το ακίνητο τους στην Ελούντα όπως σπίτι, μονοκατοικία, βίλα οικόπεδο, ξενοδοχείο. Αγοράζουν είτε για επένδυση γνωρίζοντας τιε προοπτικές και την δυναμική της περιοχής ή για να έχουν μια μόνιμη ή εξοχική κατοικία.

Ένα από τα μεσιτικά γραφεία που καλύπτουν την περιοχή της Ανατολικής Κρήτης και γενικότερα της Ελούντας είναι το γραφείο RE/AL Professionals . Μπορείς να αγοράσεις και να πουλήσεις ακίνητο στην Ελούντα μέσω της RE/AL Professionals.

 

 

 

 

 

 

 

E LINKS

 

[πάνω]

Για αγορά σπιτιού ή διαμερίσματος στην Ελούντα, Κρήτης κάνετε κλικ εδώ

*

Για αγορά οικοπέδου στην Ελούντα, Κρήτης κάνετε κλικ εδώ

*

Για αγορά παλιού σπιτιού στην Ελούντα, Κρήτης κάνετε κλικ εδώ

*

Για αγορά ξενοδοχείου ή ενοικιαζόμενων δωματίων στην Ελούντα, Κρήτης κάνετε κλικ εδώ

*

Για αγορά μεγάλης έκτασης στην Ελούντα, Κρήτης κάνετε κλικ εδώ

*

Για αγορά επιχείρησης στην Ελούντα, Κρήτης κάνετε κλικ εδώ

*

Για αγορά ακινήτου στην Ελούντα, Κρήτης κάνετε κλικ εδώ

*

Για πώληση ακινήτου στην Ελούντα, Κρήτη κάνετε κλικ εδώ

*

Για ενοικίαση ακινήτου στην Ελούντα, Κρήτης κάντε κλικ εδώ

 
Hit Counter freebanner2